Nieuws - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

NIEUWS

8 oktober 2017:
Oasis v.h. Korenbloempad is vandaag op de internationale hondenshow in Zwolle Nederlands Kampioen geworden. Vanuit de Open Klas behaalde hij een 1e plaats Uitmuntend , werd beste reu en later beste van het ras (BOB). In de erering behaalde hij de 2e plaats in rasgroep 2 wat betekent dat hij uitgenodigd wordt voor de HOND van het Jaarshow !  Van harte gefeliciteerd eigenaresse Cecilia Kuin en handler Gerd de Keijzer!


Op dezelfde dag behaalde Bruce v.h. Korenbloempad zijn A-zwembrevet op de trials georganiseerd door de NNFC. En tevens de derde plaats in de jeugdklasse. Goed gedaan Gabber, gefeliciteerd Robert en Heidi Degeling.


 
30-7-2017
Op de internationele hondententoonstelling in Rotterdam behaalde Bruce v.h. Korenbloempad (Florence v.h. Korenbloempad x Intermezzo von Widdersdorf) de 1e plaats in de Jeugdklasse reuen. eig: R. en H. Degeling Oasis v.h. Korenbloempad (Florence v.h. Korenbloempad x Lias Royal Noir von der Rudelsburg) behaalde vanuit de Open Klasse reuen de 1e plaats Uitmuntend en werd tevens beste reu van de dag. CAC-CAC-IB. Daarmee heeft hij de titel BENELUX WINNER 2017 gewonnen.  eig: C. Kuin 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu