3 weken - korenbloempad

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

3 weken

Mette > Puppydagboek Mette
17 april:

De pups zijn verhuisd naar de bijkeuken. Vanuit daar kunnen ze bij mooi weer zelf naar buiten.  Normaal gesproken doen wij dit pas vanaf 4 weken ongeveer maar dat komt ook omdat wij meestal pups in de herfst/winter hebben.
Hopelijk kunnen deze vijf lekker veel buiten spelen. I.v.m. het corona-virus zal de socialisatie er iets ander uit zien maar veel dingen kunnen we toch gewoon doen. 
Een autoritje, lopen aan het lijntje , even naar het parkje bij ons in de buurt. Dat kan allemaal. Helaas naar de kinderboerderij dat zit er deze keer niet in. 
Maar hoe dan ook, we doen alles stap voor stap. Ze zijn per slot van rekening nog maar 3 weekjes oud.

We zijn begonnen met het geven van bijvoeding in de vorm van brokkenpap. Geweekte brokjes met puppymelk. Zoals altijd in het begin vinden ze dat vreemd maar het eten uit een bakje gaat steeds beter. 

A.s weekend komen de nieuwe puppybaasjes hun pupje bewonderen. Uiteraard houden wij de 1,5 meter regeling in acht maar dat komt helemaal goed. We hebben ruimte genoeg.
 Tot morgen / zondag!
20 april:
We hebben een druk weekend gehad. Bijna alle toekomstige puppybaasjes zijn geweest. Iedereen was erg enthousiast over ons mooie vijftal.
Ook Mette gooide al haar charmes in de strijd en werd veelvuldig geknuffeld. Daar geniet ze van!
De temperatuur om naar buiten te kunnen gaan is prima maar de harde wind gooit roet in het eten. Hopelijk gaat de wind de komende dagen liggen.
Dus we moeten het nog even doen met wat binnenfoto's. De pups zijn soms nat en plakkerig van de pap en door het schoonlikken van Mette.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu